SKILT- OG WAYFINDINGLØSNINGER

God skilting er lett å gjenkjenne. Den er enkel å forstå, formidler et tydelig budskap, informerer og kommuniserer. Den er brukervennlig og gjør wayfindingen enkel for alle brukergrupper.

Wayfinding betyr å veilede folk dit de skal på en enkel og god måte. God arkitektur, interiørdesign, landemerker, teknologi og kommunikasjon er faktorer som bidrar til effektiv wayfinding. Skilt og grafikk med god plassering bidrar ganske enkelt til å gjøre wayfindingen optimal. Modulex mener at wayfindingsystemet er best når minst mulig informasjon benyttes til å veilede folk fra a til b. Det enkle er ikke ofte bare det beste, men også det mest effektive.

Modulex er et internasjonalt selskap som er til stede i 45 land. Vi tilbyr løsninger på tvers av segmenter – helsevesen, utdanningsinstitusjoner, arbeidsplasser, servicebransjen, detaljhandel, boliger, offentlige virksomheter og offentlige miljøer.

Vår fabrikk i Danmark produserer i henhold til ISO9001-standarden og forplikter seg i tillegg til å oppfylle verdens strengeste miljøstandarder. Modulex tilbyr en rekke egenproduserte løsninger av ulike materialer og design. Løsningenes kompleksitet varierer fra standardløsninger til fleksible modulbaserte og skreddersydde løsninger som gjør oss i stand til å løse ethvert prosjekt.

Sjekkliste

  • Utvendige skiltløsninger
  • Innvendige skiltløsninger
  • Digitale skiltløsninger
  • Grafikk – vegg, vindu, kjøretøy
  • Prototyper og innovasjon
  • Rådgivning om wayfinding
  • Prosjektstyring

Komplette løsninger

Modulex kombinerer kompetanse og erfaringer knyttet til wayfinding metodikk med brukervennlige skilt- og grafikkløsninger for å skape inspirerende omgivelser.

Finn ut mer >>

 
Håndtering av merkevareidentitet

Håndtering av merkevareidentitet

Løsninger for detaljhandel

Løsninger for detaljhandel