TJENESTER

Vi tilbyr følgende tjenester:

Skilt- og wayfindingløsninger
Håndtering av merkevareidentitet
Løsninger for detaljhandel

Skilt- og wayfindingløsninger

Skilt- og wayfindingløsninger

Håndtering av merkevareidentitet

Håndtering av merkevareidentitet

Løsninger for detaljhandel

Løsninger for detaljhandel

Vi har som mål å hjelpe kundene våre med å skape tilgjengelige, produktive og engasjerende miljøer, samtidig som vi effektivt formidler kundenes merkevarer.

Vi omtaler dette som å skape "positive omgivelser".

Her er noen tanker om hva vi mener gjør dette mulig.

1. Vi vet at alle miljøer og alle kunder er forskjellige

Det finnes ikke en løsning eller et system som passer for alle. Vi engasjerer oss i og lytter til kundene våre. Vi leverer tilpassede løsninger som oppfyller behovene til brukerne og ivaretar kravene til design, funksjon og budsjett.

2. Vi bidrar til funksjonelle og positive miljøer

Vi forstår bedre enn noen annen de funksjonelle nødvendighetene ved wayfinding og hvordan man formidler et budskap, en identitet eller en merkevare på en gjennomført og virkningsfull måte. Vi vet også at alle typer kommunikasjon, inkludert skilting, er en mulighet til å gjøre et godt inntrykk. Vårt mål er å gi folk en følelse av å være i positive miljøer.

3. Vi formidler din merkevare

Vi liker prosjekter som stimulerer og utfordrer oss. Vi ønsker å vite alt om din visjon, verdier, historikk og ambisjoner for å sikre at våre løsninger formidler dette på en god måte.

4. Vi tar ansvar

Vi gjennomfører alltid etter avtale og vi har en plan for hvordan vi gjør det. Du får en egen prosjektleder og/ eller et eget team, avhengig av størrelsen på prosjektet. Du har dermed sikkerhet med tanke på fremdrift i prosjektet og ekstra god budsjettkontroll. Vår produksjon skjer i henhold til verdens strengeste miljø- og kvalitetskrav.

5. Vi holder oss oppdaterte

Det er helt avgjørende å holde seg oppdatert på de ulike lovverk. Våre spesialister har full oversikt over hvilke krav som gjelder – enten det handler om tilgjengelighet for funksjonshemmede, helse- og sikkerhetsområdet eller miljølovgivning.

6. Vi verdsetter kompetanse og erfaring

Vi fokuserer på kontinuerlig læring og utvikling av kompetanse innenfor privat og offentlig virksomhet. Våre eksperter veileder og informerer og skaper et bindeledd mellom designer og kunde, for dermed å skape positive resultater.

Contact Brand On

Contact us to learn more about our brand implementation work.

And we’re happy to answer any questions about brand rollouts,

signage and environmental graphics. We’re always here if you need advice.

 

+44 1604 684020

info@brand-on.com

Nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din: