SEGMENTER

Vi har flere tiårs erfaring fra ulike segmenter som har gitt oss en bred kompetanseplattform og gjør oss i stand til å møte nye utfordringer på en god måte. Dette sikrer at kunden får tilpassede løsninger og problemfri implementering.

 Private virksomheter

Private virksomheter

Modulex bidrar med alt fra global merkevareprofilering til spesifikke løsninger for en enkel lokasjon.

Våre løsninger ivaretar virksomheters behov for å kommunisere med kundene. I tillegg bidrar vi til å forsterke bedriftens identitet og verdier som igjen skaper gode arbeidsmiljøer.


Vi tilbyr løsninger som gjør det enklere å utnytte tilgjengelig plass og som bidrar til kostnadsreduksjoner.

Alle prosjekter gjennomføres slik at driften ikke berøres, samtidig som virksomheten får wayfindingløsninger som øker effektiviteten.

 Utdanningsinstitusjoner

Utdanningsinstitusjoner

Modulex er godt kjent med ulike utfordringer ved forskjellige utdanningsinstitusjoner og løsningene våre gjenspeiler dette. Brukergruppene er ofte sammensatte hva gjelder alder og nasjonalitet, og bygningsmassene skal være tilrettelagt for offentligheten. Dette stiller krav til både fleksibilitet, sikkerhet og brukervennlighet.


Vi tilbyr produkter som er designet for å håndtere ulike behov knyttet til et klasserom, hva gjelder funksjonalitet og ikke minst de ulike brukergruppene som er involvert. I tillegg legger vi til rette for fremtidige utvidelser og endringer i bruksmønster. Vi tar oss av din langsiktige investering og sørger for at den utvikler seg med deg.

Vi forstår at utseende, inntrykk og atmosfære må skreddersys etter de ulike aldersgruppene. Holdbarhet og sikkerhet er en nødvendighet, og vår grafiske print on panel teknologi er utviklet spesielt for å imøtekomme dette behovet.

 Offentlige virksomheter

Offentlige virksomheter

Modulex samarbeider med offentlige institusjoner og kontorer over hele verden. Vi holder oss oppdatert på de ulike lands regler og anbefalinger for å sikre at våre wayfindingløsninger er i henhold til kravene for det offentlige. Erfaringene våre kommer fra både rammeavtaler og lokale kundeforhold.


Vi tilbyr løsninger som passer inn i stramme offentlige budsjetter, men hvor vi ikke går på kompromisser med funksjonalitet og lovpålagte krav. Vi bidrar kort sagt med kostnadseffektive løsninger som er laget for å vare. Løsningene tilfredsstiller kravene i TEK10 – Universell utforming, samt oppfyller miljøstandarder. I tillegg har vi løsninger og programvare for å måle og forbedre utnyttelsen av kontor- og møteromsfasiliteter.

 Helsevesenet

Helsevesenet

Modulex har lang erfaring med store og kompliserte helseprosjekt over hele verden. Våre tanker og metodikk rundt wayfinding i slike miljøer hensyntar de ulike brukergruppene og de ansatte på en meget god måte.


Skilt- og wayfindingløsninger for helsevesenet innebærer helt egne utfordringer. Brukergruppene omfatter alt fra unge til eldre. Besøkende til sykehus og klinikker kommer dit ofte under stressende omstendigheter og omgivelsene er ofte komplekse og fulle av forvirrende termer og formuleringer. Vi rydder opp i dette og leverer utprøvde wayfindingløsninger i komplekse miljøer.

 Servicebransjen

Servicebransjen

Servicebransjen er i konstant utvikling og de ulike aktørene fokuserer sterkt på differensiering av egen merkevare. Våre digitale og statiske løsninger sikrer en god kundeopplevelse hvor brukervennlighet og interaktivitet står i fokus.


Løsningene skal gjenspeile hotellets kvalitetsnivå og design, i tillegg til å bidra til effektiv drift. Våre gjennomtenkte og enhetlige wayfindingløsninger holder dermed tak i merkevaren, og tilpassede grafikkløsninger gir gjestene en mer personlig opplevelse. Grafikkelementer er i tillegg et svært kostnadseffektivt virkemiddel for å skape temaer og atmosfærer i f.eks. restauranter, spa, treningsrom og gjesterom.

Vi tilbyr også digitale løsninger til resepsjonsområder og møterom samt som etasjehenvisning. Løsningene brukes som en del av wayfindingen og programvare integreres mot bookingsystemer i tillegg til å legge til rette for at markedsføringsmateriell enkelt kan oppdateres.

Digitale skilt i resepsjonsområder og møterom tilbys også. I tillegg finnes programvare som kan integreres med vanlige bookingsystemer, samt innholdsstyringsprogramvare som sikrer at markedsføringsmateriell enkelt kan oppdateres, for dermed å gi maksimalt utbytte av investeringen i skjermer.

 Detaljhandelen

Detaljhandelen

Modulex har spesialkompetanse på komplette løsninger til detaljhandel. Vi jobber både med store kjeder og enkeltstående butikker.

Vår egen fabrikk sørger for smidig logistikk og effektiv håndtering slik at kampanjer kan håndteres på korte tidsfrister.


Vi tilbyr unike og spesialtilpassede løsninger, inkludert montering av grafikk på kjøretøy, vinduer og utstillinger. Modulex er en totalleverandør og produktene våre strekker seg til plakater, bannere, utstillingsskap og ulike displayer.

Våre digitale løsninger legger til rette for at ønsket informasjon kommuniseres ut til riktig tidspunkt via skjermflater. Alt styres gjennom en komplett softwarepakke som gir en effektiv og prisgunstig oppdatering.

Digital kommunikasjon blir stadig mer populært, og i tillegg til gode skjermer og displayer, tilbyr vi også en komplett administrasjonspakke som gir mulighet for effektiv og prisgunstig oppdatering og utrulling av kommunikasjon på flere steder.

Sjekkliste

  • Utvendig skilting og grafikk
  • Innvendig skilting, grafikk og utstilling
  • Kampanjemateriale og administrasjon
  • Prototyper og innovasjon
  • Undersøkelser
  • Prosjektstyring