SYDHAVN SKOLE

Å skape det ultimate læringsmiljøet er målet for ethvert skoleprosjekt, og nøye gjennomtenkte skoleomgivelser kan bli prisvinnende. Modulex er stolt over å ha samarbeidet med JJW Arkitekter om Sydhavn skole i København, som ble tildelt WAN Education Award den 26. april 2016.

Med utgangspunkt i København kommunes krav om å utforme omgivelser som kan bli en aktiv del av vekstområdet i Støberigade, har JJW i sin design lagt vekt på behovet for et miljø som kan inngå som en aktiv og sosialt bærekraftig del av det nye nabolaget.

Overraskelser og nye opplevelser står sentralt i designet og oppmuntrer både til aktiv læring og sosialiserende aktiviteter for barna. Det oppmuntres til undervisning både i tradisjonelle omgivelser og i spennende gjemmesteder der man kan undervise mindre grupper.

Wayfindingutfordringene i dette 9.500 kvadratmeter store området er håndtert med en kombinasjon av rundt 300 elementer, standard og tilpassede. Messenger Exterior og Basic Interior er valgt som skiltløsninger. Disse er lett synlige for barna, personalet og de besøkende, men forstyrrer ikke arkitekturen.

Over hele skolen er glasspaneler prydet av vinylgrafikk som identifiserer spesielle områder, for eksempel skoletannlegen. Det maritime temaet, som er designet av grafiske designere ved Modulex, er i tråd med det lokale miljøet og får eventuelle motvillige besøkende til å slappe av.

Skoleområdet vil også bli brukt som et viktig sosialt møtepunkt for lokalsamfunnet, der innbyggerne skal få mulighet til å delta i spesialklasser som musikk og matlaging, og ved det første ukjente møtet blir de veiledet frem ved hjelp av imponerende utvendig skilting fra Modulex.

Sydhavn Skolen

Sydhavn Skolen

Å skape det ultimate læringsmiljøet er målet for ethvert skoleprosjekt, og nøye gjennomtenkte skoleomgivelser kan bli prisvinnende.

Finn ut mer >>
Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Med behov for dynamiske, innbydende og fleksible omgivelser for MSc-studenter ved Copenhagen Business School, fikk Rønnow Arkitekter A/S oppgaven med å utarbeide en wayfindinganalyse- og skilthåndbok, som deretter førte til vellykket produksjon og installering av utvendige og innvendige skiltprodukter fra Modulex.

Finn ut mer >>
Youthscape

Youthscape

En 100 år gammel dampkornmølle står som en av de mest ikoniske bygningene i Luton i Storbritannia. Den har vært gjenstand for en innsamlingsaksjon som resulterte i £ 2 millioner til den veldedige organisasjonen Youthscape. Det internasjonale designselskapet HOK, som hadde ansvaret for design og bygging, kontaktet Modulex for å få hjelp til å utforme sterke grafiske uttrykk i bygningen.

Finn ut mer >>
Aarhus University Hospital (DNU)

Aarhus University Hospital (DNU)

Det nye universitetssykehuset i Aarhus (DNU), som er på størrelse med en småby, er et ledende sykehus i Midtjylland i Danmark, og bare utvidelsen kommer til å dekke et område på 1 200 000 m2. Tilrettelegging for effektiv navigering på dette enorme området har vært et stort prosjekt for Modulex, som har samarbeidet med DNU sin konsulentgruppe med C.F. Møller i ledelsen.

Finn ut mer >>
Sunterra Market

Sunterra Market

Sunterra Market er en unik, familieeid dagligvarekjede med kvalitet i høysetet. Komplekset, som strekker seg over flere etasjer, inneholder en delikat dagligvarebutikk, fasiliteter for matlagingskurs og en stilfullt innredet restaurant og lounge.

Finn ut mer >>
Gainsborough Bath Spa

Gainsborough Bath Spa

Med en tilbakeholden og elegant serie miljøgrafikk utfyller Modulex uttrykket som er skapt av New York-baserte Champalimaud Design i samarbeid med EPR Architects for det luksuriøse Gainsborough Bath Spa i Bath, som åpnet i fjor og siden den gang har fått tildelt den prestisjefylte Tatler Spa Awards for 2016.

Finn ut mer >>
Humber River Hospital

Humber River Hospital

Humber River Hospital er et av Canadas største regionale akuttsykehus og har et nedslagsområde på over 850 000 personer i nordvestre Stor-Torontoområdet.

Finn ut mer >>