OM MODULEX

Modulex-gruppen er inndelt i tre overordnede driftsenheter.

Selskapene i
Modulex-gruppen

 

Modulex Solutions – Markedsleder innen skilt- og wayfindingløsninger

Brand On – Spesialister innen håndtering og implementering av global merkevareidentitet

Modulex Retail – Totalleverandør av skilt- og kommunikasjonsmateriell til detaljhandel

Vi er internasjonale

Vi er til stede i 45 land og leverer skilt- og wayfindingløsninger til mange av verdens største selskaper.

Vårt europeiske hovedkontor og vår produksjonsbase ligger i Danmark.

Brand On har hovedkontor i Storbritannia og de globale prosjektene koordineres herfra.

Modulex Americas tilbyr et team av designere, prosjektledere og støttepersonell som tilbyr produkter og tjenester over hele Nord-Amerika.

Våre lokale, nasjonale og regionale team er godt kjent med nasjonale standarder og forskrifter og tilbyr kundene råd som samsvarer med disse.

Vår arv

Modulex ble opprinnelig etablert i 1963 av Lego-gruppen. Vi tar vare på og er stolte over våre danske røtter og vår bestående forpliktelse når det gjelder design, kvalitet og miljø.

Siden den gang har selskapet vokst til å bli en global leverandør av løsninger for wayfinding, implementering av merkevareidentitet og kommunikasjonsgrafikk.

Sosialt ansvar

Vi forplikter oss til det sosiale ansvaret som følger med å være produsent og wayfindingkonsulent. Vi vet at våre handlinger kan ha positiv innvirkning på livene til andre gjennom effektive wayfindingløsninger og sterke, miljøfokuserte produksjonsmetoder.

I Modulex fortsetter vi å redusere både forbruket av naturressurser og utslipp som kan skade miljøet. Dette er noe vi hele tiden dokumenterer, og som også gir oss stolte øyeblikk, som da vi fikk Gold Award fra Miljønetværk Ribe Amt.

All strøm som går til produksjonen og brukes ved kontorene våre i Billund, kommer fra bærekraftige kilder. Et av våre mange miljøtiltak er medlemskapet i et frivillig miljønettverk (www.greenet.dk), ), som regelmessig vurderer vår miljøytelse. Modulex er også den eneste skiltprodusenten som har inngått et klimapartnerskap med Dong Energy (www.dong.dk). Som klimapartner kreves det at vi bruker energi fra bærekraftige kilder og stadig er på utkikk etter nye måter å forbedre oss på, og vi håper vi kan inspirere andre til å gjøre det samme.

Mennesker

Åpenheten og drivkraften til Modulex sine medarbeidere er hovedårsaken til at vi lykkes. Vi tror på nære arbeidsforhold mellom visjonære ledere og høyt kvalifiserte, profesjonelle medarbeidere på tvers av avdelinger, landegrenser og kulturer.

I Modulex fungerer vi som inspirerende partnere for hverandre, for kundene og forretningspartnerne våre samt for interessentene.

Vi holder en stø kurs, vårt lederteam er synlig, og vi tilbyr et stort spillerom og mye frihet. Vi er åpne for nye ideer, og vi belønner initiativ og besluttsomhet.